oudholland bannercbvb

Oud Holland Posters   Deventer. info@hollandposters.nl

hollandposters symbol nw 2 ckopie

Ik krijg veel vragen hoe het bestellen, betalen en leveren bij mij is geregeld. Daarom wat (bijzondere) voorbeelden van de laatste tijd. Ik kan tegen scherpe prijzen leveren omdat ik alles op mijn prive adres ontwerp en regel. Dus geen onnodige overhead.

* “Levering” download van een van een “losse” oude ansichtskaart. Betaling vooraf via onze digitale factuur, daarna de volgende dag de levering via een speciaal programma.

* Een verzoek om de levering van posters van het schip de s.s. Rembrandt. Deze staan (toen) niet op de site, maar kunnen wel geleverd worden. Ook nu de betaling vooraf en levering binnen 7 werkdagen van beide posters.

* Gaat er ook wel eens wat mis, natuurlijk. Een levering van een samengestelde Oud Den Haag poster is niet goed verlopen. De klant mailt me dat een hoek van de poster beschadigd is. De oude poster wordt retour gestuurd en de klant heeft binnen 7 werkdagen weer een nieuwe poster.

* Een vraag of ik een oude ansicht kan restaureren (Amerikaanse stad met veel retro auto’s). Ook dat kan, kaart wordt opgestuurd door deze klant. Het verschuldigde bedrag wordt overgemaakt en de klant krijgt de ansicht retour en het digitale bestand via het verzendprogramma toegestuurd.

* De “ik hou van Holland” serie is een succes. Soms met speciale verzoeken, bijv. of een bepaalde poster met een andere ansicht (o.a. vissende jongen) geleverd kan worden. Geen probleem. Doe een verzoek en u hoort van mij vrijblijvend of het mogelijk is.

* Iemand uit Toronto was op mijn site terecht gekomen en wilde graag een poster hebben van Heerenveen. Haar moeder was daar geboren. Maar het moest wel snel want ze is over 4 dagen jarig. Ook daarvoor een oplossing gezocht. Mevrouw betaald via Paypall. Dat bleek binnen een uur geregeld te zijn en dus kan de download onmiddelijk daarna verstuurd worden. Ze mailt later dat haar moeder het prachtig vond en dat ze via een drukker ter plaatse nog tijd over had.

* Een bedrijf uit Zwolle wil voor een beurs in het buitenland 2 speciale panelen op dibond (speciale ondergrond materiaal) met het thema “I love Holland”. Verder moeten de panelen voorzien zijn van het firma logo, de website en mailadres gegevens. Leuke opdracht om dit volgens de exacte wensen van de klant uit te voeren.

* Een echtpaar uit Twente wil een panorama cadeau doen aan familie in Vancouver. Ze willen als ze onderweg naar Schiphol zijn bij ons langs komen om de poster op te halen. Bijzonder maar oplosbaar, een afpraak gemaakt en onder het genot van een kop koffie de poster bekeken, geleverd en betaald door de klant. Let op! Levering direct vanaf ons Deventer (prive) adres is alleen op afspraak via mail mogelijk!

* Ander voorbeeld van eigen invulling van de poster is van een mevrouw die graag de poster “klaver 4” geleverd wilde hebben met oude foto’s van Middelburg, het resultaat staat nu op de site.

* Een klant uit Deventer wil graag een download van de ansicht Oud Deventer met koeien en de IJssel. Hij komt op een avond op de afgesproken tijd met een USB stick. Ook dit is een optie.

* Een bedrijf wil posters gebruiken voor eigen commercieel gebruik. Daarvoor gelden speciale tarieven. Levering van zeer grote bestanden per download.

* Verzoek of ik (twee weken voor de kerst) twee grote (1 x 1,5 m) canvas panelen (ik hou van Holland) kan leveren. Ik had wat bedenkingen maar goed, ik doe het. De betaling was binnen een dag binnen en tot mijn eigen verbazing werden de panelen binnen een week bezorgd. Compliment aan de drukker!

De vier websites zijn, voor bewerkte Nederlandse posters: HollandPosters en voor het Hollandse landschap HollandinthePicture. Bezoek ook eens onze website over oude Nederlandse begraafplaatsen Grafservice.nl. Voor posters van en over alle continenten continentalposters.com

© 2003 - 2017 Johan Denekamp;alle rechten voorbehouden (all rights reserved)